Neztraťte psího parťáka z dohledu, posvítíme vám na každé vaše dobrodružství!

Venčíte brzy ráno nebo pozdě večer? Neztraťte svého chlupáče z dohledu. V terénu, na cestách i na zahradě oceníte připínací světlo na obojek. Překvapí vás viditelností na velkou vzdálenost – a vy tak budete mít přehled, kde se váš pes pohybuje. Jaké má další výhody a proč si jej rozhodně pořídit?

orbiloc-1

Velká viditelnost, pohyb bez obav

Řešení pro procházkové útěkáře a aktivní pejsky samozřejmě existuje. Svítící obojek. My pro vás máme ještě praktičtější řešení. Jmenuje se Orbiloc a k obojku jej stačí připevnit. Je to nejvýkonnější a nejodolnější světlo pro psy na trhu. Jeho největší výhodou je viditelnost až na 5 km. Získáte tak přehled, kde se váš parťák pohybuje. S jeho pomocí uvidíte svého miláčka na hony daleko. Jednoduše ho vůbec nemusíte ztratit z dohledu – a to ani v té největší tmě. Stačí jej připnout na obojek a vyrazit.

 

TIP: Milujete outdoor cestování? Orbiloc svítící přívěsky jsou pro vás jako dělané! I v té největší divočině budete mít jistotu, že je váš psí společník vidět. Kromě světýlka se vybavte reflexními prvky – co třeba použít reflexní karabinou a přívěskem?

 

Odkud se vzal Orbiloc?

Orbiloc se zrodil v Dánsku v roce 2009, kdy se Anette Kristensen a Jan Jægergaard rozhodli vyvinout vybavení pro všechny milovníky výzev a outdoor životního stylu, stejně jako jsou oni sami. Výsledkem jsou bezpečnostní světla pro psy i jejich páníčky vyhotovená v nejvyšší kvalitě. Navíc jsou vyráběna přímo v EU. Světla Orbiloc patří mezi nejspolehlivější ve své třídě. Nejen proto jsme se rozhodli je zařadit na náš e-shop, kde vám přinášíme pouze kvalitní produkty, které máme sami rádi – a máme je vyzkoušené na našich psích miláčcích.

Světlo, které nevyruší přírodu

Světelný ruch? Kdepak. Orbiloc vytváří jasný bodový světelný paprsek, který neoslňuje okolí a nerozptyluje pozornost vašeho psa. Vašeho miláčka tak nebude rušit – a nejen jeho, ale ani přírodu a volně žijící zvířata. Ačkoli světlo Orbiloc poskytuje vysokou viditelnost, stále je důležité, aby váš pes zůstal na vodítku, zejména pokud má tendence k útěku. Obojek s Orbilocem by vám měl sloužit jako pomocník, ne jako jediný zdroj kontroly. A že váš psí parťák s oblibou prchá? Máme pro vás spolehlivý tip. Kromě důsledného cvičení přivolání může pomoci GPS lokátor. Ten se dá také snadno připevnit na obojek. Díky němu pejska uvidíte živě přímo v aplikaci, kdyby se přece jen ztratil z vašeho zorného pole.

orbiloc-2

Odolnost na prvním místě

Není světýlko jako světýlko. Připínací světlo Orbiloc je vysoce odolné – vždyť je navržené do terénu a pro každé psí dobrodružství, ve městě i přírodě. Orbiloc vydrží i ty nejnáročnější podmínky. Je vodotěsný až do hloubky 100 metrů. Díky odolnosti proti nárazům do 100 kg a odolnosti v rozpětí teplot od -40 °C do 50 °C si můžete být jistí, že světlo přežije veškeré aktivity s vaším milovaným chlupáčem. Jde o skvělý doplněk nejen do města, ocení ho i srdcaři dobrodruzi. Ať už se vydáte kamkoli...

Výdrž vás překvapí

Hledáte-li pořádné světýlko, které z vašeho pejska neudělá bludičku, sáhněte po Orbilocu. Ten je vybavený výkonnými LED diodami, které v režimu blikání vydrží až 250 hodin a ve stálém svícení 100 hodin. A pojistka pro zodpovědné páníčky? Hodit se vám bude již zmíněná reflexní karabina nebo klip. Takový reflexní prvek je dobře viditelný i ve zhoršených světelných podmínkách a nepřehlédnutelným se stává zejména pro řidiče.

Tip na závěr? Svítící LED přívěsek nakonec oceníte i na zahradě pokaždé, když se vašeho miláčka ve tmě nemůžete dovolat a říkáte si, kde zase vězí.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.